Alles wat je moet weten over de Dunlop Galactica Pro!

Sinds kort hebben wij nieuwe Dunlop rackets toegevoegd aan ons assortiment. In de aankomende tijd wordt deze nog aangevuld met nieuwe, fantastische rackets. Eentje die er voor ons uitspringt, is de Galactica Pro. Het beste racket uit de Galactica-lijn van Dunlop voor het seizoen 2022!

Technische informatie

De Dunlop Galactica Pro heeft een hybride vorm, waardoor het qua uitstraling lijkt op een rond en diamantvormig racket. De balans en sweetspot zitten hoog in het racket. Dit zorgt ervoor dat het racket je veel power biedt. Met zijn 370 gram is het een iets zwaarder racket, maar hierdoor ervaar je wel de power die je nodig hebt.

Specificaties

Het racketblad van de Dunlop Galactica Pro is gemaakt van 12K Carbon. Dit materiaal is enorm duurzaam, waardoor je racket langer mee gaat. Met de Pro Eva technologie bestaat de kern van het racket uit een drielaagse bovenlaag. Dit zorgt voor een perfecte touch en is een uniek systeem van Dunlop! Tevens beschikt het racket over een ruwe toplaag op het racketblad, waardoor je extra veel spin zult ervaren.

PadelCasa advies

De Dunlop Galactica Pro is het beste racket uit onze Dunlop collectie. Het racket heeft een mooie uitstraling en is voor de aanvallende speler, die op zoek is naar power. Door de ruwe toplaag ervaar je ook nog is de spin die je nodig hebt. Met zijn 224,00 is dit een perfecte prijs voor de kwaliteit die het racket biedt! 

Interesse in de Dunlop Galactica Pro? Bekijk hem dan hier in de webshop!