Alles wat je moet weten over de Mar del Plata P1: TV, prijzengeld, punten en meer

Premier Padel komt naar Mar del Plata voor het tweede toernooi van de Zuid-Amerikaanse tour. Hier is alles wat je moet weten over dit toernooi, dat Fernando Belasteguín's laatste in Argentinië zal zijn.

Punten

Het Mar del Plata-toernooi is een P1-evenement, wat betekent dat de kampioenen 1.000 waardevolle punten voor de ranking zullen verdienen, die strakker is dan ooit. De finalisten ontvangen 600 punten, de halvefinalisten 300 en de kwartfinalisten 160.

Na een reeks van vier opeenvolgende P2-toernooien keert Premier Padel terug om te genieten van een evenement van hogere categorie, met grotere lotingen en veel op het spel.

Top 4

Het nummer 1 koppel heroverde hun positie en beëindigde de reeks van Chingalán. Bea en Delfi blijven domineren, maar ze staan nog steeds achter Ari en Paula in de rankings.

1- Coello-Tapia 2- Chingotto-Galán 3- Paquito-Lebrón 4- Stupa-Di Nenno

1- Josemaría-Sánchez 2- González-Brea 3- Triay-Fernández 4- Icardo-Salazar

Waar te kijken - TV

De vroege rondes van het toernooi zijn te zien op het YouTube-kanaal van Premier Padel. Vanaf de kwartfinales kan de Argentina P1 alleen worden bekeken via Red Bull TV, een gratis te downloaden applicatie.

Economische prijzen en lotingen

Elk van de toernooiwinnaars ontvangt €25.000 (per speler). De finalisten nemen €12.500 mee naar huis, terwijl de halvefinalisten €6.875 krijgen en de kwartfinalisten €4.063.

De laatste dans

Hoewel de strijd om de titels spannender is dan ooit, zal dit toernooi zeer emotioneel zijn, aangezien het Bela's laatste optreden in Argentinië markeert. De organisatie van Premier Padel heeft iets heel bijzonders voorbereid voor de legende. Het zal een afscheid worden dat zijn carrière eer aan doet.