Alles wat je moet weten over de Premier Padel (P2) in Brussel

Premier Padel komt naar Brussel voor het vijfde toernooi van het jaar. Hier bieden we u alle informatie die u moet weten over dit toernooi, waar veel paren hun debuut zullen maken en dat het eerste zal zijn voor Lebrón en Paquito in hun versie 2.0.

Punten

Het toernooi in Brussel is een P2-evenement, wat betekent dat de kampioenen 500 punten voor de ranglijst zullen verdienen, die strakker is dan ooit. De finalisten ontvangen 300 punten, de halve finalisten 180 en de kwartfinalisten 90.

P2-toernooien zijn de evenementen met de laagste rang binnen Premier Padel, dus ze verdelen minder punten.

Brussel

Het evenement zal plaatsvinden in Gare Maritime, de locatie waar in voorgaande jaren de World Padel Tour was georganiseerd. Het zal het derde opeenvolgende jaar zijn dat de Belgische stad de supersterren ontvangt, hoewel het de eerste keer zal zijn onder de auspiciën van Premier Padel.

Top 4

De grote nieuwigheid van dit toernooi zal het debuut zijn van Lebrón en Paquito Navarro. De Superpibes zullen de prijs betalen voor de splitsing tussen Lebrón en Galán en zullen dalen naar de vierde positie in de ranglijst. In de damescategorie keren Paula Josemaría en Ari Sánchez terug in actie na een pauze in de Venezuela P2.

1 - Coello-Tapia

2 - Lebrón - Paquito

3 - Galán-Chingotto

4 - Stupa-Di Nenno

 

1- Josemaría - Sánchez

2 - González-Brea

3 - Triay-Fernández

4 - Icardo-Salazar

Wedstrijdschema

Lebrón en Paquito beginnen als het nummer 2 paar en zullen het opnemen tegen Jaime Muñoz en Javier García in de eerste ronde. Ondertussen zullen Galán en Chingotto, het nummer 3 paar, het opnemen tegen Edu Alonso en Alex Arroyo. Als beide paren in het toernooi verder komen, zouden ze elkaar ontmoeten in de halve finales.

Bekijk hier het complete wedstrijdschema.

Waar is de Premier Padel in Brussel te zien?

De eerste rondes van het toernooi kunnen bekeken worden op het YouTube-kanaal van Premier Padel. Vanaf de kwartfinales is de Lotto Brussel P2 alleen te genieten via Red Bull TV, een gratis te downloaden applicatie.

Prijzengeld

De Lotto Brussel zal in totaal €235.000 verdelen.