BetCity Arena decor voor de EY Copa de Padel Utrecht

Van 1 september tot 4 september 2022 vindt de tweede editie van de EY Copa de Padel plaats in Utrecht. Op het Jaarbeursplein zal het Utrechts Zomerstadion omgedoopt worden tot de BetCity Arena. Van 30 augustus tot 25 september zal de BetCity Arena het decor zijn voor verschillende sporten.

Het Utrechts Zomerstadion is een initiatief van het Utrechtse bedrijf Sportworkx. Sportworkx is een sportbedrijf, die onder meer de bedenker is van het concept King of the Court en de eigenaar van de Sport Box, een urban indoor locatie in Utrecht.

De EY Copa de Padel is meer dan alleen padel. Door middel van een festival achtige sfeer proberen ze de vier dagen aantrekkelijk te maken voor iedereen. De toernooi wedstrijden worden afgewisseld met demo-wedstrijden, allen op internationaal topniveau. 

Je kunt dit geweldige event aanschouwen vanuit een skybox. Eten en drinken kun je bestellen in je eigen skybox, die je deelt met vrienden, familie en/of collega’s. Er is zowel een middag- als avondprogramma. Kaarten koop je via de website van EY Copa de Padel.