Bullpadel collectie uitgebreid!

Bullpadel staat bekend om haar geweldig mooie rackets van topkwaliteit. Mede daarom hebben wij onze Bullpadel collectie uitgebreid. Met 13 nieuwe padel rackets beschikt PadelCasa nu over een uitgebreid Bullpadel aanbod. Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet!

Bullpadel Vertex 03

De Bullpadel Vertex 03 is het nieuwe Bullpadel racket van Juan Tello (nummer 10 van de WPT) voor het seizoen 2022. Het racket zit boordevol nieuwe technieken, zoals het Vibradrive-systeem en de Heascore grip. Interesse in dit racket? Klik op de afbeelding voor meer informatie en voor € 288,00 is dit racket van jou!

Bullpadel Hack 03

De Bullpadel Hack 03 is het padel racket voor het seizoen 2022 van de beste padelspeler van de wereld op dit moment: Paquito Navarro. Het verschil met de Bullpadel Vertex 03 is dat dit blad is gemaakt van Tricarbon en de Bullpadel Vertex 03 is gemaakt van 12k Carbon. Tricarbon is gevlochten in drie lagen en is dunner koolstof, 12k Carbon houdt in dat er twaalf duizend draadjes zitten in een koolstofvezel. Het daadwerkelijke verschil: 12k Carbon zal iets dikker zijn dan Tricarbon. Meer weten over de Bullpadel Hack 03? Klik dan op de afbeelding!

Bullpadel Ionic Power

De Bullpadel Ionic Power is verreweg het mooiste nieuwe padel racket van Bullpadel voor het seizoen 2022. Dit racket is het beste power racket uit de Ionic-lijn. Het racket bevat het nieuwe XForce-systeem. Dit zijn kleine X-jes op het blad, wat zorgt voor nog meer grip. Klik op de afbeelding voor meer informatie en bestel hem voor €180,00 in onze webshop!