Cavallaro Napoli lanceert kledinglijn voor padel

Net als vele bedrijven stapt ook Cavallaro Napoli in de padel sport. In Nederland wil het bedrijf profiteren van de snelle groei van de sport. Cavallaro lanceert dan ook een nieuw sportmerk dat zich specifiek richt op padel. Het nieuwe merk kent zijn oorsprong in 2019 en luidt de naam Padeloupe.

Oorsprong

Giuseppe Cavallaro is de oprichter van het Nederlandse merk Cavallaro Napoli. Net als vele anderen werd hij fan van padel en speelt hij het regelmatig. Hij werd zo fanatiek dat hij op zoek ging naar speciale padel kleding, maar wanneer hij hier naar vroeg, werd hij doorverwezen naar de tennisafdeling. Speciale kleding voor padel bestond er dus nog niet en hij twijfelde dan ook niet om dit zelf te gaan ontwikkelen.

Padeloupe

Giuseppe ging zich verdiepen in de kleding en opzoek naar een bijpassende naam. Hij kwam uiteindelijk uit bij Padeloupe. Hoofdelement van de kleding is dry-fit, dat helpt zweet zo goed mogelijk af te voeren. Alle kleding voor op en rond de baan bestaat uit dry-fit. Daarnaast is de collectie aangevuld met hoodies, polo’s, t-shirts, sweaters en broeken. De Padeloupe collectie is vooralsnog alleen verkrijgbaar op de eigen webshop.