CDMX Open 2021

Na het avontuur in Buenos Aires gingen de mannen van Zuid- naar Noord-Amerika. De Mexico Open werd in de hoofdstad van Mexico gespeeld door wederom alleen de mannen. Nog steeds is de titel nog niet zeker voor Galán en Lebron en weet het duo ‘Paquito’ en Di Nenno de druk hoog op te voeren. Wordt het dit weekend dan eindelijk beslist of komt alles aan op het laatste toernooi, de Master in Madrid.


Bijzondere verrassing was de inmiddels 43-jarige Miguel Lamperti die samen met de 19-jarige Miguel Yanguas de halve finale wist te behalen. De twee Miguels wisten onder andere af te rekenen met Pablo Lima en Javier Ruiz. In deze halve finale zouden zij ofwel Galán & Lebron treffen, ofwel Ruiz & Stupaczuk. Het was een spannende wedstrijd en er stond veel op het spel voor Galán en Lebron. Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist door Ruiz en Stupaczuk met 6-4 7-5 en maken de nummers 1 het daadwerkelijk spannend tot de Master in Madrid over twee weken. Ruiz en Stupaczuk namen het in de halve finale dus op tegen Lamperti en Yanguas. Een 3 setter die uiteindelijk in het voordeel van Ruiz & Stupaczuk werd beslist.


Tegenover hen in de finale stond het duo wat al voor de 8e opeenvolgende keer in de finale stond. ‘Paquito’ & Di Nenno konden door de uitschakeling van Galán & Lebron bij winst de koppositie overnemen. Ook deze wedstrijd moest in 3 sets bepaald worden en het ging over en weer. Er werd erg voorzichtig gespeeld door beide duo’s waardoor er hele lange rally’s ontstonden. 


Over 2 weken begint de Master in Madrid waar dan eindelijk de winnaar van de mannen bepaald gaat worden. Ook de vrouwen zijn weer te zien op deze Master. Een ware afsluiting van het seizoen 2021 waar de 8 beste koppels gaan strijden om die laatste titel.Klik hier om de finale van de mannen te bekijken>>>