Cupra Nederland de nieuwe 'Founding Partner' van de KNLTB Padel

Dat padel de laatste jaren enorm in de lift zit, is inmiddels wel bekend. Hierdoor willen veel bedrijven een steentje bijdragen bij de verdere groei en professionalisering van de sport in Nederland. Zo ook CUPRA Nederland, die de komende 3 jaar ‘Founding Partner’ is van de KNLTB Padel. Grappig feitje: CUPRA is al jarenlang sponsor van de World Padel Tour. Met dit nieuwe partnership wordt CUPRA Nederland tenslotte de naamgever van de KNLTB Eredivisie Padel en van de KNLTB padel ranglijst.

CUPRA is een sportief Spaans automerk, dat zich bezighoudt met plug-in hybride en volledige elektrisch aangedreven auto’s. Het merk is vooral populair onder de autoliefhebbers die het design uit Barcelona adoreren. 

Volgens Maarten Janssen, Managing Director CUPRA Nederland, passen CUPRA en padel goed bij elkaar en delen ze hetzelfde DNA. “Bij zowel CUPRA als padel draait het om passie, prestatie en emotie. Ook zijn we allebei vernieuwend en groeien we nationaal en internationaal. We hebben dan ook een bijpassende slogan ontworpen, namelijk: CUPRA X PADEL. PLAY ANOTHER WAY. Het is tevens fantastisch om samen met de KNLTB en andere ‘Founding Partners’ de sport in Nederland te gaan upgraden en professionaliseren”, aldus een dolenthousiaste Janssen.