De Dunlop Rocket Ultra: hét ideale instap racket voor de beginnende padelspeler!

Iedere padel fanaat is op zoek naar een racket die bij hem of haar past. Zo ook de beginnende padelspelers. Ze zoeken een racket waarbij ze zo min mogelijk fouten maken. Vaak willen ze niet meteen een hoop geld uitgeven. Op zoek naar een instap racket? Dan is de Dunlop Rocket Ultra echt iets voor jou en is het de moeite waard om deze blog te lezen!

Omschrijving

De Dunlop Rocket Ultra is het perfecte racket voor beginners die fan zijn van Dunlop. Het racket heeft een ronde vorm, wat je veel controle biedt. Ronde rackets worden geadviseerd aan beginnende spelers, omdat de kans op fouten geminimaliseerd wordt door de vorm en balans. Bij de meeste ronde rackets zit de balans laag in het racket, maar bij de Dunlop Rocket Ultra zit de balans in het midden. 

Specificaties

De Dunlop Rocket Ultra beschikt over een Pro Eva kern. Dit systeem biedt je de perfecte touch. Daarnaast is deze drielaagse bovenlaag een uniek systeem van Dunlop! Het racket weegt 365 gram en is daarmee redelijk vergelijkbaar aan andere ronde rackets. De sweetspot van dit racket is tevens vergroot, waardoor het racket je nóg meer controle biedt.

PadelCasa advies

Wij adviseren de Dunlop Rocket Ultra aan de beginnende speler, die op zoek is naar controle. Het racket heeft een all-round gewicht, waardoor je ook nog wat kracht kunt meegeven aan je slagen. Verder zien de rackets er qua design subliem uit en maak je de blitz op de padelbaan. De Dunlop Rocket Ultra is te verkrijgen in de kleuren geel en oranje. Het racket kost € 68,00.

Wil je de Dunlop Rocket Ultra aanschaffen? Klik dan hier voor de Dunlop Rocket Ultra geel of klik hier voor de Dunlop Rocket Ultra oranje!