Dit is alles wat je moet weten over de Premier Padel in Italy (Major)

Premier Padel komt naar Italië voor de tweede Major van het seizoen. Het Foro Italico maakt zich klaar om een toernooi vol verrassingen te hosten, met enkele opvallende afwezigen. Dit is ook het eerste evenement waarin Chingotto zal spelen naast Galán.

Waar je de Prmier Padel Italie (Major) kijken?

Alle wedstrijden zijn in Nederland te zien via het YouTube kanaal van Premier Padel, ook kun je de Red Bull TV app downloaden waar je dit tegen betaling kan bekijken!

Lotingen

In tegenstelling tot de P1- en P2-toernooien (waar vrouwen een ronde minder hadden), beginnen zowel de mannen- als vrouwentekening in de Italy Major vanaf de ronde van 64.

De top 16 gerangschikte paren hoeven echter niet in de eerste ronde te spelen.

De finales worden op zondag gehouden.

Toegang tot de volledige lotingen hier.

Prijzengeld en Punten

Elk lid van de winnende paren ontvangt €47.250, terwijl de finalisten €23.625 krijgen. De halvefinalisten verdienen €13.125, en degenen die de kwartfinales bereiken krijgen €8.531.

De kampioenen verdienen 2.000 FIP-ranglijstpunten, de finalisten 1.200, de halvefinalisten 720, en de kwartfinalisten 360.

Top 4

Dit wordt de eerste Major sinds Lebrón en Galán uit elkaar gingen. De top vier mannenparen zijn Tapia-Coello (1), Galán-Chingotto (2), Lebrón-Paquito (3), en Di Nenno-Stupa (4).

In de vrouwentekening zullen Tamara Icardo en Bea González niet deelnemen vanwege blessures. Zowel Delfina Brea als Alejandra Salazar hebben nieuwe partners moeten vinden. De top vier paren zijn Sánchez-Josemaría (1), Triay-Fernández (2), Ortega-Virseda (3), en Brea-Gallardo (4). Salazar zal spelen met Goenaga, en zij beginnen als zevende zaad.

Nieuws

Het Rome-toernooi heeft speeltijden en een hitteprotocol ingevoerd vanwege de verwachte hoge temperaturen in Italië.

Tolito Aguirre keert terug naar Premier Padel en vormt een koppel met Gonzalo Rubio.