Donderdag in de HexagonCup: Tapia vs. Coello & Sánchez vs. Josemaría

Er zijn vandaag (donderdag) twee spannende wedstrijden in de Hexagon Cup. Arturo Coello speelt tegen Agustin Tapia en Ari Sánchez tegen Paula Josemaría.

Deze week vindt de eerste editie van de HexagonCup plaats. Een teamcompetitie waar wereldsterren strijden om prestige en groot prijzengeld. De beste spelers ter wereld doen mee, maar niet in hetzelfde team.

De organisatoren hebben de beste spelers opgesplitst om unieke wedstrijden te creëren.

Sánchez vs. Josemaría

Ari Sánchez en Paula Josemaría spelen elk samen met een supertalent.

Ari Sanchez vormt een paar met de 18-jarige Claudia Jensen, die beschouwd wordt als een van 's werelds grootste padeltalenten. Ze staat 13e in de nieuwe Premier Padel-ranglijsten en speelde vorig jaar een finale in de World Padel Tour.

Paula Josemaría deelt het veld met de 17-jarige Alejandra Alonso, die in 2023 grote vooruitgang boekte op de wereldtour. Samen met haar vaste partner Andrea Ustero wist ze verschillende keren wereldparen te verslaan.

De favorieten zijn Sanchez en Jensen, maar de uitdaging zal niet makkelijk zijn. Alonso en Josemaría lieten gisteren een geweldig spel zien. De wedstrijd begint om 15:00 uur.

Tapia vs. Coello Arturo

Coello speelt met Coki Nieto en Agustin Tapia met Jon Sanz. Twee interessante paren die van partners hebben gewisseld.

Tapia en Sanz hebben al één wedstrijd in het toernooi gespeeld. Gisteren verloren ze van Paquito Navarro en Juan Martin Diaz. Een grote verrassing voor de padelwereld.

Wie de favorieten zijn, is moeilijk te zeggen van tevoren. Maar het is duidelijk dat beide paren willen winnen en laten zien dat zij de sterksten zijn. De wedstrijd wordt gespeeld om 19:00 uur.