Galan en Chingotto veroveren hun eerste Premier Padel-titel

Galan en Chingotto veroveren hun eerste Premier Padel-titel in een fantastische finale in Brussel.

Ale Galan en Federico Chingotto vierden een belangrijke mijlpaal in hun partnerschap door hun eerste Premier Padel-titel te winnen in een spannende strijd tegen Tapia en Coello.

Het Premier Padel P2-toernooi in Brussel bereikte zondag zijn hoogtepunt, waarbij Galan en Chingotto triomfantelijk tevoorschijn kwamen na een reeks intense wedstrijden.

In de kampioenswedstrijd stonden ze tegenover formidabele tegenstanders, Arturo Coello en Agustin Tapia, die beiden een sterk begin van het seizoen hadden gehad.

De wedstrijd begon met een vroege voorsprong van 3-1 voor Galan en Chingotto. Ondanks pogingen van Tapia en Coello om de score gelijk te trekken, herpakten Galan en Chingotto zich en claimden de eerste set met een score van 6-4.

De tweede set verliep als een fel betwiste strijd, waarbij beide paren veerkracht toonden. Ondanks de hevige concurrentie wisten Galan en Chingotto op 3-3 een cruciale break te forceren, waardoor ze weer op voorsprong kwamen. Echter, Tapia en Coello vochten terug, dwongen een tiebreak af en wonnen uiteindelijk de set.

Met de wedstrijd in evenwicht was een beslissende derde set nodig om de kampioenen te bepalen. Galan en Chingotto stonden opnieuw op, namen voor de derde keer een vroege voorsprong en hielden ditmaal hun momentum vast, wat resulteerde in een overtuigende overwinning met 6-2 in de beslissende set.

De einduitslag was 6-4, 6-7, 6-2.