Galan en Lebron ook onverslaanbaar in Malmö

Alejandro Galán en Juan Lebrón werden in Malmö tot kampioenen gekroond na een overwinning op Franco Stupaczuk en Martín Di Nenno. Dit duo behaalde hun vierde WPT-titel van het jaar.

Voor Juan Lebron en Alejandro Galan was het seizoen niet zonder uitdagingen. Beide spelers kenden blessures en het duo verloor de toppositie in de wereldranglijst aan Agustín Tapia en Arturo Coello.

Echter, sinds augustus zijn ze weer op hun best en strijden ze voor titels. Vandaag hebben ze weer een titel behaald, wat betekent dat Galan/Lebron vier van de zes titels hebben gewonnen sinds de zomerstop.

De dominantie van het duo was duidelijk gedurende het toernooi. In de halve finale versloegen Galan/Lebron Tapia/Coello met duidelijke cijfers: 6-2, 6-1. In de finale wonnen ze van Di Nenno/Stupaczuk met 6-3, 6-4.

Galan/Lebron begonnen de finale sterk en wonnen een break. Ze behielden de voorsprong gedurende de set en wonnen het eerste deel van de wedstrijd.

In de tweede set wonnen beide duo's aanvankelijk hun servicegames. Bij een 4-3 voorsprong voor Di Nenno/Stupaczuk hadden zij vier breekpunten en de kans om de set naar zich toe te trekken. Maar Galan/Lebron wisten de punten te redden en namen vervolgens zelf de leiding, wat resulteerde in hun overwinning.

Nu rest alleen nog het WPT-toernooi in Mexico en de Master Finale!

 

World Padel tour galan en lebron