Galan & Lebron blijven partners in 2024!

Recentelijk is er veel gespeculeerd over de mogelijkheid dat Galan en Lebron uit elkaar zouden gaan. De Spaanse krant Marca onthult nu dat het duo ook in 2024 samen zal blijven spelen.

Het nieuws dat het Spaanse paar Juan Lebron en Alejandro Galan in 2024 samen blijft spelen, is afkomstig van Marca, na weken van geruchten over een mogelijke scheiding.

Er werd druk gesproken over het feit dat Alejandro Galan had besloten verder te gaan en tot 2024 met Federico Chingotto als zijn nieuwe partner verder te spelen. Echter, na het seizoen goed af te sluiten, gaan Galan en Lebron nu hun samenwerking in 2024 voortzetten.

Chingotto met Gonzalez Juan Lebron en Alejandro Galan verloren afgelopen weekend in de finale van de World Padel Tour Masters in Barcelona tegen Federico Chingotto en Paquito Navarro.

Verder meldt Marca dat de spelers na een gesprek op maandag besloten hebben samen verder te spelen. De krant schrijft dat Federico Chingotto nu in plaats daarvan een duo zal vormen met Momo Gonzalez, die daarmee terugkeert naar zijn backhandpositie.