Galan over hereniging met Lebron op het WK: ''Zou leuk zijn''

Zouden Galan en Lebron dit jaar weer samen op het veld staan? Het zou mogelijk zijn tijdens een wereldkampioenschap, zei Galan in een interview op een evenement met een van zijn sponsors.

Dit jaar wordt extra spannend voor het nationale team met twee grote kampioenschappen op het programma. In de zomer is er een Europees Kampioenschap, dat vorig jaar zou plaatsvinden maar werd uitgesteld. Daarna vinden in de herfst de Wereldkampioenschappen plaats.

Galan spreekt nu over zijn mogelijke partners in een Wereldkampioenschap:

''In eerdere Wereldkampioenschappen heb ik met Arturo gespeeld; één was goed voor ons en de andere slecht. Ik denk dat we vandaag de dag allebei betere spelers zijn. Als ik met Juan zou moeten spelen, zou ik blij zijn. Ik weet dat we heel, heel competitief zijn en als ze me met een andere speler aan de rechterkant moeten zetten, of zelfs mij naar de rechterkant moeten verplaatsen om het team completer te maken, dan doe ik dat,’ zei hij volgens Marca''.

Het Wereldkampioenschap vindt plaats van 28 oktober tot 2 november.