Galan over mogelijke samenwerking met Di Nenno: ''Ik ben altijd zeer respectvol''

Het is bevestigd dat Alejandro Galan en Juan Lebron ook in 2024 samen zullen blijven spelen. Maar voordat de beslissing werd genomen, belden Galan en Lebron met Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk om een directe ruil voor te stellen. Nu spreekt Ale Galan zich uit over de telefoontjes en toont hij zijn ongenoegen over het feit dat dit in de media is gekomen.

Aan het einde van het vorige seizoen was er veel speculatie dat Alejandro Galan en Juan Lebron uit elkaar zouden gaan. Maar na het seizoen kwam de ommekeer: het paar blijft samen spelen in het komende seizoen.

Maar het feit dat het paar overwoog om in de hoogste mate uit elkaar te gaan, lijkt zeer waarschijnlijk. Volgens Martin Di Nenno en Franco Stupaczuk benaderden Galan en Lebron hen om een ruil voor te stellen.

Nu spreekt Galan zich uit over wat er echt is gebeurd:

''Er is altijd beweging elk seizoen en ik ben zeer respectvol wanneer iemand contact met mij opneemt en ik noem nooit namen. Dit is openbaar geworden. Het is waar dat we gingen zitten, een maaltijd hadden en praatten over wat we konden doen omdat we allemaal onze eigen projecten hadden, maar Juan en ik zijn altijd heel eerlijk geweest en we zeiden dat we zouden praten na de Masters finale en dat hebben we gedaan en we waren allebei heel duidelijk dat we samen wilden blijven spelen," vertelde de wereldster aan het Spaanse radioprogramma El Larguero.

Galan en Lebron beginnen het nieuwe seizoen als eerste zaden in de eerste competitie van het seizoen.