Groei van padel zorgt voor oververhitte fabrieken

De groei van padel, zoals veel mensen onderhand wel weten, blijft maar toenemen wereldwijd. In een korte periode zijn veel mensen bekend geraakt met de sport. Sommige voor de start van Covid-19 en sommige tijdens. Veel mensen vonden in padel een vervangende sportieve activiteit, nadat er in veel landen contactsport voor een periode verboden werd. Veel van deze nieuwe “padellers” raakte verslaafd aan de sport en vonden hun nieuwe passie in de sport. Deze toename aan nieuwe spelers zorgde voor een toename van vraag aan padel producten. Een goed teken voor de producenten van deze padel producten zou je denken.


De enorme vraag naar padelrackets is echter zo groot geworden dat de fabrieken deze vraag niet meer aan kunnen. Doordat ze hebben stilgestaan in de Covid-19 periode, konden deze fabrieken niet aan de vraag voldoen van de nieuwe spelers. Op veel websites is dan ook te zien dat de populaire rackets regelmatig uitverkocht zijn.


Maar niet gevreesd, in het nieuwe jaar zullen de merken hun nieuwe collectie met nieuwe rackets online zetten. De fabrieken draaien nu weer op volle toeren om aan de wensen en behoeften van de spelers te voldoen. De vraag alleen is: "Word je gelukkiger van nog meer keuze bij het bepalen van je nieuwe racket?"

Lees je daarom goed in voordat er begin 2022 nieuwe collecties bekend worden gemaakt. Want nu de fabrieken weer draaien, zal het aanbod gaan toenemen maar de keuze lastiger worden.