Groeneveen debuteert in de Eredivisie Padel

Aankomende zomer gaat de Eredivisie Padel van start. De teams zijn inmiddels bekendgemaakt en zo ook het speelschema. De Santpoortse tennis- en padelvereniging Groeneveen debuteert dit jaar in de Eredivisie Padel. 

Het team kreeg afgelopen week de bevestiging dat zij deel mogen nemen aan de Eredivisie Padel. Het team bestaat uit clubspelers Daan van Randtwijk, Ole Oosterom en Roderik Franken. Het team wordt gecompleteerd door de Duitse internationals Daniel Linken en Christian Böhnke. 

De Eredivisie Padel past bij de ambitie van Groeneveen en dus doen ze er alles aan om zo goed mogelijk voor de dag te komen deze zomer. De Nederlandse spelers volgen een trainingsprogramma van de Nederlandse bondscoach bij de heren, Diego Mieres. De Duitse internationals zullen er ook alles aan doen om klaar te staan deze zomer. Een team om in de gaten te houden dus!

De speeldata zijn inmiddels bekend (zie vorige blog). Wanneer Groeneveen thuis speelt, kun je later vinden op de website van MijnKNLTB. De wedstrijden van Groeneveen kun je gratis komen bekijken op Park Groeneveen.