Het verhaal van Siux

Hey Padel liefhebbers! We hebben groot nieuws! Siux, een van de topnamen in de padelwereld, is nu te vinden bij PadelCasa. Misschien heb je al van ze gehoord, of misschien zijn ze nieuw voor je. Hoe dan ook, we willen je graag meenemen op reis door de indrukwekkende geschiedenis van Siux. Van hun bescheiden begin tot het tekenen van wereldberoemde spelers zoals Sanyo en Stupa. Zet je schrap en duik met ons in het Siux-avontuur!

2012: Siux is geboren! Meteen met grootse plannen: binnen no-time een topmerk in padel worden. Hun eerste racketcollectie kwam snel uit en dankzij de Braziliaanse ster Chico Gomes stonden ze meteen in de schijnwerpers.

2013: Siux blijft knallen en produceert nu in Spanje. En check dit: de Siux Diablo komt uit. Wat een hit!

2014: Siux is lekker bezig. Ze hebben al 20 topmodellen rackets. Voor ieder wat wils!

2015: Siux opent z'n eigen fabriek! En als klap op de vuurpijl komt de Siux Diablo Granph uit. Iedereen wil 'm hebben!

2017: Siux gaat internationaal. Ze zijn nu te vinden in Europa, Amerika en Afrika. Overal waar mensen van padel houden, is Siux.

2018: Siux omarmt inclusiviteit en gaat voor rolstoelpadel. Met nieuwe toppers Antonio Carneros en Rubén de Diego maken ze veel indruk.

2020: Big news! Siux is nu officieel tassponsor van de World Padel Tour, zelfs tijdens de lastige Covid-19 periode.

2021: Siux blijft innoveren. Ze lanceren eigen padelbanen en halen nieuwe topnamen binnen zoals Patty Llaguno. Plus, ze sponsoren nu twee Spaanse padel federaties. Goed bezig!

2022: Siux viert z'n tiende verjaardag en groeit alleen maar verder internationaal. Met topspelers zoals Franco Stupaczuk en Clément Geens wordt het merk nog groter.

En zo staat Siux na 10 jaar stevig op de padelkaart! 🎾🚀

 

siux padel tijdlijn