Jurgen Klopp gaat samenwerking aan met Wilson padel

Dat padel wereldwijd één van de snelst groeiende sporten in de wereld is, dat was allang bekend. Nu zijn er ook bekende sporters die de sport graag naast hun eigen sport beoefenen. Zo ook Jurgen Klopp, coach van Liverpool FC, die samen met Wilson een padel racket en tas heeft gelanceerd. 

Jurgen Klopp

De Duitse oefenmeester Jurgen Klopp is momenteel de hoofdtrainer bij Liverpool FC en heeft tevens gewerkt bij Borussia Dortmund en FSV Mainz, waar hij ook speler was. Sinds de opkomst van padel is ook Klopp verslaafd geraakt aan het spelletje. ‘In een korte tijd maak je grote sprongen vooruit. Ik ken het pas een jaar of vijf, maar ik ben verslaafd aan het spel geraakt. Het is echt de leukste sport die ik beoefend heb, naast voetbal’, aldus Jurgen Klopp. 

Jurgen Klopp X Wilson

In samenwerking met Wilson Padel is er een padel racket met padel tas ontworpen in overleg met Jurgen Klopp. Het racket heeft een mooi zwart met goud ontwerp en bevat de handtekening van de succesvolle voetbalcoach. Het racket staat symbool voor de passie die Klopp heeft voor padel, met als doel om meer bewustzijn en mogelijkheden te creëren voor de buitenwereld om kennis te maken met padel. 

Het racket kost 280 dollar (omgerekend zo’n 260 euro) en de padel tas kost 100 dollar (omgerekend zo’n 92 euro). Benieuwd wanneer het nieuwe racket online komt? Houd dan de site van Wilson in de gaten!