Lebrón en Galán wonnen in 4 jaar tijd 84% van hun wedstrijden

Galán en Lebrón hebben officieel hun laatste wedstrijd samen gespeeld, op de Premier Padel in Acapulco, Mexico. Het paar wist de finale te halen door in een driesetter Stupaczuk en Di Nenno te verslaan. In de finale namen ze het op tegen de onverslaanbare Arturo Coello en Agustin Tapia. Het werd 6-0 6-4.

Padel Intelligence onthulde de definitieve statistieken van het duo Lebrón-Galán over hun vier jaar samen. De Spanjaarden wonnen 84% van hun wedstrijden, een werkelijk hoog percentage dat de grootsheid weerspiegelt van twee spelers die geschiedenis hebben geschreven in de sport.

Juan Lebrón en Alejandro Galán speelden zondag hun laatste van 301 wedstrijden samen. Van dat totaal wonnen zij er 252 en verloren er 49.

Wat finales betreft, ze namen deel aan 48 en kwamen als overwinnaars uit de bus in 33. Het effectiviteitspercentage hier is 69%.

De grote vraag is of ze deze statistieken kunnen behouden met hun nieuwe partners. Galán begint aan een nieuw avontuur met Chingotto vanaf de Puerto Cabello P2, terwijl Lebrón heeft gekozen voor Paquito Navarro als zijn nieuwe partner.