Lebrón en Momo González spelen slechts één toernooi samen

Alejandro Galán en Federico Chingotto hebben aangekondigd dat zij vanaf de P2 in Venezuela partners zullen zijn. Hun respectievelijke voormalige partners, Juan Lebrón en Momo González, hebben samen ingeschreven voor het toernooi, hoewel de 'Wolf' heeft bevestigd dat Momo de rest van het seizoen niet zijn partner zal zijn.

In een interview met Marca gaf Juan Lebrón commentaar op de keuze voor Momo González als zijn partner voor de eerste P2 van het seizoen: "Ik speel met Momo in Venezuela omdat het zo is uitgekomen. Ik heb met hem gesproken en we waren beide verrast. Hij is een geweldig persoon en een geweldige speler."

Lebrón verduidelijkte echter dat Momo niet zijn partner zal zijn na dat evenement: "Dat betekent niet dat ik in de volgende toernooien met Momo zal spelen. Ik moet evalueren met wie ik zal spelen. Het is erg belangrijk om in een goede en positieve dynamiek te zijn. Ik wil een ambitieus project nastreven."

De belangrijkste namen die worden overwogen als opties voor Lebrón zijn Juan Tello en Paquito Navarro. Een andere optie die de 'Wolf' overweegt, is terugkeren naar de linkerkant.