NIEUW! Adidas padel rackets!

Sindskort heeft PadelCasa twee nieuwe, hoogwaardige Adidas padel rackets aan haar assortiment toegevoegd. Het gaat om de Adidas Adipower CTRL 3.1 en de Adidas Adipower 3.1. Dit zijn padel rackets uit het hoge segment van Adidas. Je leest hieronder alles over de specificaties van beide padel rackets!

Adidas Adipower CTRL 3.1

De Adidas Adipower CTRL 3.1 is het padel racket van Alex Ruiz, de huidige nummer 8 van de wereld bij de mannen. De Spanjaard speelt met een rond racket, waardoor het racket veel controle meegeeft. De balans en sweetspot zitten laag in het racket. 

De Adidas Adipower CTRL 3.1 beschikt daarnaast over een Spin Blade Mold, waardoor je veel spin kunt meegeven aan je slagen. Het frame van het racket is tevens gemaakt van Carbon Aluminazed 15K, wat er voor zorgt dat het een extreem duurzaam padel racket is. Het racket weegt tevens 360 tot 375 gram en is geschikt voor professionele padel spelers.

Wil je zelf met de Adidas Adipower CTRL 3.1 spelen? Schaf hem dan nu hier aan!

Adidas Adipower 3.1

De Adidas Adipower 3.1 is het padel racket van Seba Nerone, voormalig vijfvoudig wereldkampioen padel. De Adipower 3.1 is een diamantvormig padel racket, waardoor je veel power kunt meegegeven aan je slagen. De balans en sweetspot zitten hoog in het racket.

Ook de Adidas Adipower 3.1 beschikt over een Spin Blade Mold. Daarnaast is het racket frame gemaakt van Carbon Aluminazed 15K, wat er voor zorgt dat het een extreem duurzaam padel racket is. Het racket weegt tussen de 360 en 375 gram. Tevens is dit racket geschikt voor professionele padel spelers.

Wil je zelf met de Adidas Adipower 3.1 spelen? Schaf hem dan nu hier aan!