NIEUW! Babolat toegevoegd aan het assortiment padel rackets!

Sinds kort hebben wij onze racket collectie uitgebreid met de nieuwste rackets van het merk Babolat. De lijnen Technical, Air en Counter vallen hierin het meest op en verkopen dan ook het best. Elke lijn bestaat uit een Vertuo, Veron en Viper racket, waarbij de Vertuo het goedkoopst is en de Viper het duurst. Alles wat je moet weten over deze rackets hebben we voor je op een rijtje gezet!

Air

De Air-lijn van Babolat is ontworpen voor de luchtaanvallers. Spelers die met smashes en andere bovenhandse slagen zo veel mogelijk punten willen binnenhalen. De Babolat Air Viper is het beste racket, vanwege het 16K Carbon in het racketoppervlak. Dit maakt het een enorm duurzaam racket, waardoor deze lang meegaat. Tevens beschikt de Babolat Air Viper over 3D+ spin technologie, waardoor het racket je nog meer spin en controle geeft dan de Babolat Air Veron al deed.

Counter

De Counter-lijn van Babolat is ontworpen voor de spelers die het beste voorbereid willen zijn op de slagen van hun tegenstander. Geschikt voor iemand die graag de tegenaanval opzoekt. De Babolat Counter Viper komt hier als beste uit de test, vanwege het 3K Carbon in het racketoppervlak en de 3D+ spin technologie, waardoor je meer controle en spin kunt ervaren als bij de Babolat Counter Veron. Virginia Riera (nr. 7 op de WPT-ranking bij de vrouwen) speelt de sterren van de hemel met de Babolat Counter Viper.

Technical

De Technical-lijn van Babolat is ontworpen voor de technische spelers. Deze rackets bieden je precisie en power bij je aanvallende slagen. Alle Babolat Technical rackets zijn diamantvormige rackets, waardoor power centraal staat. De Babolat Technical Viper is het duurzaamste en beste racket uit de Technical-lijn. Dit komt door het 12k Carbon in het racketoppervlak en de 3D+ spin technologie, waardoor je veel spin en controle kunt toevoegen aan je spel. De Babolat Technical Viper wordt tevens gebruikt door de nummer 1 van de wereld, Juan Lebron.

Voorkeur PadelCasa

De Viper rackets van elke lijn zijn sowieso van de beste kwaliteit. De Babolat Air Viper zal het hardst aanvoelen (meer power) en de Babolat Counter Viper het zachtst (minder power, meer comfort). Dit komt door het soort carbon er in zit. Simpel gezegd in de Babolat Air Viper zit meer carbon (16K), waardoor er meer carbondraadjes in zitten en het racket harder aanvoelt.

Kijkend naar de WPT-ranking, is de Babolat Technical Viper het best, aangezien de nummer 1 van de wereld er mee speelt. Het racket is daardoor wel vaak uitverkocht en moeilijk verkrijgbaar. Daarom adviseren wij van PadelCasa je elk Viper racket en dan speciaal de Babolat Counter Viper, aangezien deze het meest allround is!

Klik op de link om de Babolat Counter Viper te bemachtigen!