NIEUW! Tecnifibre Wall Breaker collectie online!

Het seizoen 2022 is al weer even onderweg en de nieuwe rackets voor het seizoen zijn reeds allemaal gelanceerd. Bij PadelCasa beginnen alle rackets ook binnen te druppelen. Zo ook de nieuwe Tecnifibre rackets. Op dit moment hebben we de nieuwe Wall Breaker 355 en 360 aan ons assortiment kunnen toevoegen!

Wall Breaker 355

De Tecnifibre Wall Breaker 355 is het lichtste model van de Wall Breaker lijn. De naam van het racket zegt het al, want het racket weegt 355 gram. Het is een druppelvormig padel racket, waarbij de balans midden in het racket zit. De Tecnifibre Wall Breaker 555 geeft je daarom de mix tussen power en controle. Tevens is de kern van het racket gemaakt van een mix van fiberglass en carbon. 

Wall Breaker 360

De Tecnifibre Wall Breaker 360 weegt 360 gram en is ook een druppelvormig racket. Het verschil met de Wall Breaker 355 is dat het racketblad van dit racket gemaakt is van carbon top. Het racketblad van de Tecnifibre Wall Breaker 355 is gemaakt van fiberglass top. Carbon is duurzamer dan fiberglass, waardoor je racket langer meegaat. Verder zijn de rackets gelijkwaardig aan elkaar, op het gewicht en materiaal na dus.

PadelCasa advies

De Wall Breaker rackets zijn prima instap rackets voor de beginnende en gemiddelde padel spelers. De druppelvorm biedt je een mix van power en controle. Met dit soort rackets kun je vaak nog doorgroeien naar een gevorderd of professioneel racket. De prijzen van de rackets liggen rond de 100 euro, waardoor ze ook nog betaalbaar zijn! 

Wil je de Tecnifibre Wall Breaker 355 aanschaffen? Klik dan hier!

Wil je de Tecnifibre Wall Breaker 360 aanschaffen? Klik dan hier!