Nieuwe Dunlop padel rackets!

Sinds kort hebben wij onze collectie Dunlop padel rackets aangevuld met een aantal mooie rackets. De Galactica lijn van Dunlop is sterk vertegenwoordigd bij PadelCasa. Waar de Galactica Pro al een tijdje in huis was, zijn daar nu de Galactica, Galactica Lite en Galactica Team aan toegevoegd. Lees hieronder alle specificaties van deze druppelvormige rackets!

Dunlop Galactica

De Dunlop Galactica is het beste racket uit de Dunlop Galactica lijn. De Galactica rackets zijn druppelvormige Dunlop padel rackets, waardoor ze je de ideale mix geven van power en controle. Het racket weegt 365 gram en is geschikt voor zowel gevorderde als professionele spelers. Het racket beschikt over een Pro Eva kern en het racketblad is gemaakt van 12k Carbon.

Dunlop Galactica padel racket 

Dunlop Galactica Lite

De Dunlop Galactica Lite is het lichtste racket uit de Dunlop Galactica lijn. Het racket weegt 355 gram. Hierdoor is het een ideaal padel racket voor zowel beginners als gevorderden. De kern van het racket is gemaakt van Ultra Soft en het racketblad van 12k Carbon.

Dunlop Galactica Lite padel racket

Dunlop Galactica Team

De Dunlop Galactica Team is het goedkoopste racket uit de Dunlop Galactica lijn. Hierdoor kan deze ook wel worden gezien als het instap racket van de Dunlop Galactica lijn. Het racket weegt 365 gram en is geschikt voor beginners en gevorderden. 

Dunlop Galactica Team padel racket

Ben je fan van Dunlop padel rackets en op zoek naar een mix van power en controle? Dan zijn de Dunlop Galactica rackets echt iets voor jou! 

Bekijk hier alle Dunlop padel rackets!