Nieuwe duo’s in de World Padel Tour 2021!

Ja je leest het goed! Halverwege het seizoen zullen meerdere van de beste duo’s in de WPT wisselen van dubbelpartner. De voormalig wereldkampioen Belasteguín, die het seizoen van 2021 begon met Sanyo Gutiérrez, zal het seizoen niet met zijn partner afmaken vermeldt Sanyo op zijn Instagram. Het koppel wat goed begon aan het seizoen, speelden de laatste paar toernooien niet meer op het niveau van wat ze voorheen deden (mede door blessures meldde Sanyo op zijn instagram). Na de break-up tussen de twee gebeurde er veel in Padel land. Een paar uur later meldde ook het nummer 4 duo (Pablo Lima en Augustín Tapia) dat ze zonder elkaar verder gingen. Nu zien de duo’s er als volgt uit:Nadat ook Lima en Tapia uit elkaar gingen, was de eerste keus van Sanyo, Tapia. De twee zullen het seizoen afmaken met elkaar en zullen daarna kijken of ze samen verder willen. Verhalen gaan namelijk rond dat Tapia een duo wilt vormen met Di Nenno (Padel Alto). 

De 42 jarige Bela zal het seizoen afmaken met de jonge Arturo Coello Manso (19). Het talent dat op dit moment op plaats 16 staat, zal veel kunnen leren van de ervaren Belasteguín. Ze zullen samen het seizoen van 2021 afmaken en daarna kijken ze of er een verdere samenwerking in zit
Lima, de oud partner van Tapia, zal samen met de nummer 18 op de lijst Javi Ruiz een koppel vormen voor de rest van het seizoen.

Al deze nieuwe duo’s zullen dit weekend voor het eerst samen spelen met elkaar. Zal er een nieuwe sensatie ontstaan? Zullen ze gaan verrassen? We gaan het dit weekend meemaken op de Menorca Open!