Padel in Amsterdam

Waar in Amsterdam kan je padel spelen?

Wie een beetje heeft rondgekeken in onze prachtige hoofdstad heeft vast en zeker gezien dat er veel gebeurd is op het gebied van padel in Amsterdam. De sport heeft een echte stroomversnelling meegemaakt de afgelopen tijd, zo zijn er in de afgelopen jaren maar liefst 10 clubs die nu padel banen hebben. 

De populariteit van de sport is ongekend, al helemaal door de corona crisis. Veel hockeyers en voetballers moeten tijdelijk even afstand nemen van hun eerste sport, hierdoor kwam er veel meer ruimte en tijd om een keer te gaan kijken naar andere sporten. Padel is dan ook vaak een keuze van een van deze mensen om eens een andere sport te beoefenen. 

Wil jij een potje padel spelen in Amsterdam? Dat kan zeker! Reserveer je baan bij een van de volgende clubs: 

B. Amsterdam padel

Dit is een van de mooiste padel clubs die Amsterdam heeft op het moment. De club is volledig indoor en heeft alle faciliteiten die je je kan bedenken. Er zijn 5 dubbel banen aanwezig en ze hebben zelfs ook een single baan. Heerlijk om 1 vs 1 op te spelen! Ook zijn er douches en kleedkamers aanwezig en kan je heerlijk na het padellen een biertje drinken op het rooftop terras van restaurant Bureau. Zeker de moeite waard! 

Bekijk de club hier

Padel dam 

Bij deze club kan je heerlijk lekker buiten padellen. Deze club ligt iets verder van het centrum van Amsterdam af, maar dit geeft je daardoor wel de mogelijkheid om gratis te parkeren. Dat is natuurlijk wel weer lekker! Padel dam heeft op het moment 4 buiten banen en ze zijn nog bezig met het bouwen van 3 overdekte banen waardoor dit een van de grootste clubs van Amsterdam wordt! Als je lekker buiten wilt spelen, ga dan hier heen! 

Bekijk de club hier

Uiteraard zijn er meer clubs in Amsterdam, wil je ze allemaal even zien? Klik dan hier.