Padel is booming: hier vind je de nieuwste padelbanen (2)

Padel is booming op het moment en er is dan ook veel vraag naar padelbanen. Het aanbod wordt echter groter en dus kunnen er (binnenkort) op steeds meer plekken padel gespeeld worden. In dit artikel lees je het laatste nieuws over de nieuwste padelbanen.

Nijmegen

Op zaterdag 12 maart opent My padel club haar deuren aan de Marie Curiestraat 80 in Nijmegen. Iedereen is van 09:00 uur tot 14:00 uur welkom tijdens de 'Walk in Padel'-dag. De toegang is gratis. Tevens kun je gratis een padelworkshop volgen of kun je gewoon lekker met je vrienden een balletje slaan. My padel club beschikt over zes panorama indoor padelbanen. Een echte hotspot om eens een kijkje te nemen als je in de buurt bent!

Groeneveen

Bij Padel en Tennis Groeneveen stonden al drie padelbanen, maar daar zijn nu nog is vier nieuwe padelbanen aan toegevoegd. Bestuurslid Rob van Veen ziet het aantal padelspelers toenemen, dus de aanleg van extra padelbanen was een welkome investering. De club heeft tevens de ambities om mee te draaien in de Nederlandse topcompetities. Een club om in de gaten te houden dus!

Veghel

Ook bij tennisvereniging Frisselstein in Veghel gaan ze over tot de aanleg van padelbanen. Tijdens de algemene ledenvergadering is besloten om één tennisbaan op te offeren zodat er drie padelbanen gerealiseerd kunnen worden. Er kon door leden van de vereniging gestemd worden of ze voor of tegen de aanleg waren. Liefst 95% was voor de aanleg van padelbanen!