Padel is booming: hier vind je de nieuwste padelbanen! (3)

Padel is booming op het moment en er is dan ook veel vraag naar padelbanen. Het aanbod wordt echter groter en dus kunnen er (binnenkort) op steeds meer plekken padel gespeeld worden. In dit artikel lees je het laatste nieuws over de nieuwste padelbanen.

Eindhoven

Aanstaande zaterdag (26 maart) opent Tennis Padel Club (TPC) officieel haar deuren in Eindhoven. Met ruim 1700 leden is TPC de grootste vereniging in Brabant voor de racketsport liefhebbers. Begin maart zijn er vier nieuwe padelbanen aangelegd, waardoor de vereniging nu zes padelbanen en 21 tennisbanen heeft. TPC is ontstaan uit een fusie tussen TV Prinsejagt en TV Tegenbosch.

Apeldoorn

In Apeldoorn schiet het aantal padelbanen uit de grond op het moment. Met de vijf nieuwe padelbanen bij tennisvereniging Vego komt het totaal in Apeldoorn op 27 padelbanen te liggen! Bang dat padel tennis gaat overnemen in Apeldoorn zijn ze niet, want vaak spelen mensen een potje om het uit te proberen en besluiten ze daarna of ze overstappen vanuit tennis of niet. Dat het een geduchte concurrent wordt voor de tennis-industrie in Apeldoorn staat 100% vast.

Emmen

Ook in Emmen liggen er plannen om een sporthal voor padel te realiseren. Een niet nader te noemen partij heeft de mogelijk gekregen om 13.000 vierkante meter te kopen, vlakbij het stadion van FC Emmen. De kosten? Twee miljoen euro! Het zou gaan om de aanleg van indoor padelbanen. Eén van de partijen die ook interesse heeft is Bas Smit, influencer en ondernemer in onder andere de padelwereld.