Padel is booming: hier vind je de nieuwste padelbanen (4)

Padel is booming op het moment en er is dan ook veel vraag naar padelbanen. Het aanbod wordt echter groter en dus kunnen er (binnenkort) op steeds meer plekken padel gespeeld worden. In dit artikel lees je het laatste nieuws over de nieuwste padelbanen.

Breda

Rond medio april is Breda weer een aantal padelbanen rijker. Bij hockeyvereniging Push wordt er een heus padelpark gebouwd. Ze hopen de eerste vijf padelbanen eind april te openen. Via de website van Push blijf je op de hoogte over het laatste nieuws van deze padelbanen!

Eindhoven

In Eindhoven zijn er wederom nieuwe padelbanen aangelegd. Een aantal weken geleden zijn er acht nieuwe indoor padelbanen in het Beursgebouw in gebruik genomen. Dit is aangelegd door Peakz Padel. In twee maanden tijd is het gebouw omgetoverd van GGD-priklocatie naar padel walhalla!

Venlo

We gaan nog een stukje zuidelijker het land in, want ook in Venlo liggen er nieuwe padelbanen. Bij TC Venlo zijn eind maart de eerste twee padelbanen in gebruik genomen. Er gaan tevens meerdere geluiden rond dat er meer verenigingen nadenken om padelbanen aan te leggen in Venlo. Daar horen we ongetwijfeld later meer over!

Arendonk (Antwerpen)

Ook in België schieten de padelbanen als paddenstoelen uit de grond. Zo ook in Arendonk, een plaatsje in Antwerpen. TC De Lusthoven beschikt sinds deze week over vier splinternieuw outdoor padelbanen.