Padel is booming: hier vind je de nieuwste padelbanen (5)

Padel is booming op het moment en er is dan ook veel vraag naar padelbanen. Het aanbod wordt echter groter en dus kunnen er (binnenkort) op steeds meer plekken padel gespeeld worden. In dit artikel lees je het laatste nieuws over de nieuwste padelbanen.

Zwolle

Bij Tennisclub Ittersum in Zwolle worden er binnenkort twee padelbanen aangelegd. Op zaterdag 14 mei worden de padelbanen feestelijk geopend. TC Ittersum blijft op de eerste plaats een tennisvereniging, maar de leden waren ook enthousiast om padel te kunnen spelen. 

Utrecht

Sinds kort is het nieuwe sportcentrum in Utrecht, HAL22, geopend. Je kunt het centrum vinden op de Zonnebaan. Er zijn tien indoor padelbanen aangelegd. Daarnaast kun je er squashen, bowlen, poolen en meer. Initiatiefnemers van het sportcentrum zijn onder meer Frank Rijkaard, Marco van Basten en Barry Atsma. De uitstraling van het centrum is zeer professioneel!

Zwaanshoek

Ook in Zwaanshoek kun je nu padellen. Op tweede paasdag werden er bij Zwaanshoek Tennis & Padel vijf nieuwe padelbanen geopend. De club beschikt zelfs over twee wedstrijdbanen met speciale geknikte lichtmasten. Dit verkleint de kans dat de bal een lichtmast raakt tijdens de wedstrijd. 

Terneuzen

Zelfs in Zeeland is er binnenkort de mogelijk om padel te gaan spelen. Tennisclub Drive krijgt de beschikking over 69.000 euro om twee padelbanen aan te leggen! Dit bedrag wordt door de gemeente ter beschikking gesteld. Ook zijn er gesprekken met tennisvereniging Axel over de aanleg van padelbanen. Bij beide gevallen is het de bedoeling om oude tennisbanen op te offeren voor nieuwe padelbanen.