Padel is booming: hier vind je de nieuwste padelbanen (7)

Padel is booming op het moment en er is dan ook veel vraag naar padelbanen. Het aanbod wordt echter groter en dus kunnen er (binnenkort) op steeds meer plekken padel gespeeld worden. In dit artikel lees je het laatste nieuws over de nieuwste padelbanen.

Bleiswijk (Zuid-Holland)

We beginnen niet met een nieuwe padelbaan, maar met een nieuw concept. Bij padelclub Padelife kun je nu 24/7 padel spelen! De hele dag door heb je de mogelijkheid om een baan te boeken, al sluit de bar wel om 23:00 uur. Zelfs tijdens feestdagen als Pasen, Pinksteren, etc. heb je de mogelijkheid om een padelbaan te boeken. Benieuwd of er nog meer clubs dit concept zullen volgen!

Hoofddorp

Tennisvereniging In den Boogaerd gaat padelbanen aanleggen! De tennisvereniging is de eerste in Hoofddorp die begint met het aanleggen van padelbanen. Het eerste tennisveld (veld 1) moet worden ingeruild voor twee padelbanen. De tennisvereniging hoopt in de eerste week van oktober 2022 de banen in gebruik te kunnen nemen!

Ede

Ook in Ede zijn er weer nieuwe padelbanen aangelegd. Vereniging Squash en Padel Ede heeft drie padelbanen aangelegd. Ook voor Ede zijn dit de eerste padelbanen. De organisatie hoopt zoveel mogelijk Edenaars naar de club te trekken!

Oudega (Friesland)

In Oudega is er een geheel nieuw tennis- en padelpark gerealiseerd. Op het sportterrein zijn nu twee tennisbanen, twee padelbanen en een duurzaam clubhuis te vinden! Het ledenaantal van Padel & Tennis de Kreilen (zoals het park nu door het leven gaat) is gestegen met 400%! Er is zelfs als het eerste KNLTB toernooi georganiseerd!