Padel is booming: hier vind je de nieuwste padelbanen (8)

Padel is booming op het moment en er is dan ook veel vraag naar padelbanen. Het aanbod wordt echter groter en dus kunnen er (binnenkort) op steeds meer plekken padel gespeeld worden. In dit artikel lees je het laatste nieuws over de nieuwste padelbanen.

Doetinchem

Tennisvereniging TC Zuid is de eerste vereniging in Doetinchem die overgaat tot de aanleg van padelbanen. Er worden vier padelbanen aangelegd met kunstgras als ondergrond. Doordat het aantal mensen dat tennist terugloopt, zijn ze bij TC Zuid erg blij met de aanleg van de nieuwe padelbanen.

Zierikzee (Zeeland)

Bij tennisclub Zierikzee is de kogel eindelijk door de kerk: er worden drie nieuwe padelbanen aangelegd! De ideeën lagen al lang op tafel, maar het werd nog niet uitgevoerd, omdat er twijfels waren en de financiën nog niet op orde waren. Nu de twijfels weg zijn genomen en de financiën op orde zijn, wordt binnenkort gestart met de aanleg.

Vianen

Bij LTC Vianen zijn een hoop mensen enthousiast over de plannen voor de aanleg van drie padelbanen. Er worden geluiden naar buiten gebracht dat de sport nogal voor geluidsoverlast kan zorgen, dus dat wil de club eerst goed onderzoeken. De omwonenden worden hierin geïnformeerd. Wordt vervolgd dus!