Padelbaan in aanmaak op beroemde US Open locatie

Het Zweedse bedrijf Instantpadel heeft de afgelopen jaren wereldwijd een groei doorgemaakt, met leveringen van banen op diverse locaties wereldwijd. Het is nu officieel dat het bedrijf een baan zal installeren bij de iconische locatie, The Westside Tennis Club.

De Westside Tennis Club in New York is een iconische locatie voor tennistoernooien. De club heeft 60 edities van de US Open en tien keer de finale van de Davis Cup gehost. Het is nu officieel dat het Zweedse bedrijf Instantpadel tijdens april en mei een baan zal installeren op deze locatie.

"De leden van de exclusieve club zullen de eersten zijn die spelen op 's werelds eerste dubbele padel- en pickleballbaanoppervlak dat Instantpadel vorige week heeft gelanceerd samen met Versacourt Pickleball," schrijft CEO en mede-oprichter Christoffer Granfelt over het nieuws.

Padel Alto schreef eerder al over de unieke baan van Instantpadel, die voldoet aan de specificaties voor zowel pickleball als padel. Christoffer Granfelt schrijft ook dat het bedrijf uitkijkt naar komende projecten:

"Dit is onze eerste stap op de Amerikaanse markt, en we kijken uit naar alle toekomstige projecten die voor ons liggen."

In de afgelopen jaren heeft Instantpadel ongeveer 150 banen geïnstalleerd in 17 verschillende landen. Vandaag de dag zijn hun banen opgezet op verschillende plaatsen, zoals de Soho Club in Londen, Koeweit, de Alpen, stranden en winkelcentra, om slechts enkele van de coole locaties te noemen.