Padeltassen advies PadelCasa

Wanneer je een nieuw padel racket hebt aangeschaft bij PadelCasa hoort daar natuurlijk een mooie padeltas bij. Naast je padel racket passen er nog genoeg andere dingen in je padeltas, zoals je padel schoenen, kleding en accessoires. PadelCasa zet de beste padeltassen voor je op een rijtje!

Adidas padeltas

De Adidas padeltassen die PadelCasa verkoopt zijn van een ideaal formaat. Bijvoorbeeld de Adidas Racketbag Control 3.0, die je ook als rugtas kan gebruiken. Je kunt maximaal 7 padel rackets kwijt in je Adidas padeltas. Daarnaast is er nog ruimte voor je kleding, schoenen en accessoires. De uitstraling van de tassen past tevens bij de uitstraling van het merk. 

De Adidas Racketbag Protour is nog groter. In deze Adidas padeltas kunnen maximaal 11 padel rackets! De tas beschikt over drie vakken: één voor je rackets, één voor je schoenen en één voor je kleding/accessoires. Tevens kun je deze tas als rugtas dragen.

Klik hier voor alle Adidas padeltassen!

Bullpadel tas

Het assortiment van Bullpadel tassen is nog iets groter. Zo verkoopt PadelCasa de Vertex 03 Racketbag en Hack 03 Racketbag XL. Dit zijn twee grote Bullpadel tassen waar je een hoop rackets in kwijt kunt. Je kunt ze zelfs nog op je rug dragen!

Dan hebben we nog de Bullpadel Tour tassen. Deze tassen zijn een stuk lichter en kleiner van formaat. In deze tassen kunnen maximaal 2 padel rackets. Ook je kleding en schoenen kun je er in kwijt. Een ideale Bullpadel tas voor als je met de fiets naar de baan gaat!

Benieuwd naar alle Bullpadel tassen? Klik dan hier!

Head padeltas

Van Head heeft PadelCasa meerdere soorten tassen. Zo heb je rugzakken, compacte tassen én grote padeltassen. De backpacks van Head zijn gemakkelijk te dragen. Neem bijvoorbeeld de Head Tour Team Backpack, waarin je 1 á 2 padel rackets in kwijt kunt.

De Head Core Combi is echt een hele lekkere Head padeltas. De tas is verkrijgbaar in meerdere kleuren en biedt de ruimte om 2 padel rackets mee te nemen. Daarnaast kun je er je kleding, schoenen en accessoires in kwijt. Extreem makkelijk om mee te nemen ook!

Uiteraard verkoopt PadelCasa ook nog een grote Head padeltas. Eén van die tassen is de Head Elite Padel Supercombi. In deze Head Padeltas kun je maximaal 4 padel rackets kwijt. De tas bestaat uit drie vakken: één vak voor je rackets, één voor je schoenen en één voor je kleding/accessoires. Daarnaast kun je de tas op je rug of over je schouder dragen.

Op zoek naar een Head padeltas? Klik dan hier!

Wilson padeltas

Wilson mag uiteraard niet ontbreken in de collectie padeltassen. Ook van Wilson verkoopt PadelCasa meerdere soorten padeltassen. De Wilson Rak Pak padeltas is één van de favorieten. De tas is beschikbaar in meerdere kleuren en biedt plaats voor maximaal 6 padel rackets! Je kunt de tas op je rug dragen of in je hand houden door de comfortabele schouderbanden en handgrepen.

De Wilson Team Padel Bag is een ideale tas om te delen met je partner. Je kunt er meerdere rackets in kwijt. De tas bestaat uit twee vakken, waardoor je beide spullen gescheiden kan houden. Ook is deze tas verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Klik hier voor alle Wilson padeltassen!


Naast deze bekende merken, verkoopt PadelCasa ook nog andere padeltassen. Klik hier voor alle padeltassen!