Paquito & Chingotto gaan uit elkaar

Het einde van een magistraal duo

Het is al lang gespeculeerd, maar nu bevestigt Federico Chingotto dat hij en Paquito Navarro na dit seizoen uit elkaar gaan.

Paquito Navarro en Federico Chingotto zullen na de Master Final in Barcelona hun eigen weg gaan. De Argentijn bevestigde dit in een interview met het Italiaanse Instagram-account MVP tijdens de wedstrijd in Milaan.

— We zullen na Barcelona uit elkaar gaan. Ik ga enorm genieten van deze laatste toernooien met hem. Ik denk dat we een goed einde verdienen, en we zullen proberen een titel te winnen.

Het paar begon hun samenwerking in april en hebben de finales van zowel de World Padel Tour als Premier Padel bereikt. Nu resten er nog slechts twee competities voordat de spelers nieuwe partnerschappen aangaan.

Verschillende betrouwbare bronnen hebben de afgelopen weken gemeld dat Paquito Navarro en Sanyo Gutiérrez in 2024 samen zullen spelen.

Federico Chingotto zou een partnerschap kunnen beginnen met Ale Galan als hij ook zijn huidige partnerschap beëindigt, meldt de Spaanse krant Marca.

 

taquito chingotto uit elkaar