Paquito & Chingotto uit elkaar -> nieuwe partners bevestigd

"Paquito Navarro heeft onlangs zijn samenwerking met Federico Chingotto beëindigd. Nu is het duidelijk dat hij een duo gaat vormen met Sanyo Gutiérrez!

Een nieuw seizoen staat voor de deur en er worden verschillende nieuwe partnerschappen verwacht. Het is nu zeker dat Paquito Navarro samen gaat werken met Sanyo Gutiérrez.

Paquito zei het volgende: 

“Ik ben blij jullie te kunnen informeren dat mijn partner voor 2024 Sanyo Gutiérrez zal zijn. We zijn een project 2.0 gestart en kijken er erg naar uit om samen te strijden.”

-----

"Federico Chingotto heeft onlangs zijn samenwerking met Paquito Navarro beëindigd. Nu is het duidelijk dat hij een duo gaat vormen met Momo González!

Een nieuw seizoen staat voor de deur en er worden verschillende nieuwe partnerschappen verwacht. Het is nu zeker dat Federico Chingotto en Momo González een partnerschap zullen vormen.

Chingotto onthult dit in een video op het Instagram-account 'Sácate Un Pádel'.

'Zoals jullie weten, zal ik met veel enthousiasme met González spelen. Ik kijk er naar uit om te beginnen met trainen, om te proberen te verbeteren en het beste uit elk van ons te halen', zegt hij in de video.

De spelers zelf hebben de samenwerking nog niet op hun sociale media gepresenteerd."