Paquito na het winnen van de titel: "Mijn toekomstige zoon zal Fede heten."

Paquito Navarro en Federico Chingotto hebben zondag hun eerste titel gewonnen na een overwinning in de Master Finale.

Paquito Navarro en Federico Chingotto zijn in april een partnerschap aangegaan en hadden al meerdere keren de finale bereikt voor de Master Finale. Dit betekende dat Paquito voor het eerst in tien jaar op weg was naar een seizoen zonder titel.

Het koppel kondigde voor de competitie aan dat ze na de Master Finale hun eigen weg zouden gaan. Dit betekende dat Paquito en Chingotto nog één laatste kans hadden om samen een titel te winnen. Maar daarvoor was een enorme prestatie nodig.

En dat is precies wat het paar deed. Paquito en Chingotto leverden een geweldige prestatie en bereikten hun droom. Het duo versloeg Tapia/Coello en Galan/Lebron.

"Enorm bedankt aan alle fans in Barcelona voor de hele week, het is ongelooflijk wat we hier hebben meegemaakt. We kwamen met hoge verwachtingen en die zijn meer dan waargemaakt", vertelt Paquito aan het publiek.

Hij vervolgt:

"Ik wil Chingotto feliciteren, die echt een titel verdiende, hij is geweldig. Het is ongelooflijk hoe hij je leven makkelijker maakt, zowel op als naast de baan. Ik wil de titel opdragen aan mijn vrouw en toekomstige zoon, die Fede zal heten, dus deze is voor jou."