Publiek weer welkom bij de EY NK Padel

Nederland begint steeds beter grip te krijgen op het coronavirus en dus is er steeds meer mogelijk. Zo kondigde het kabinet afgelopen week aan dat er (onder bepaalde voorwaarden) weer publiek is toegestaan bij evenementen en sportwedstrijden. Dit betekent ook goed nieuws voor de EY NK Padel.

EY NK Padel

De EY NK Padel wordt van 6 t/m 13 maart 2022 gespeeld bij de IJsselhallen in Zwolle. Ze hebben daar hard gewerkt aan de aanleg van extra indoor padelbanen en een centrecourt, waar het publiek op het puntje van de stoel kan gaan zitten tijdens de wedstrijden. Het voordeel van de tribunes rondom het centrecourt is dat je elke wedstrijd vanuit alle hoeken intensief beleven. Door de huidige regels mogen er tijdens het finaleweekend maximaal 500 toeschouwers aanwezig zijn.

Side-events

Naast de EY NK Padel zullen er ook meerdere side-events worden georganiseerd in de IJsselhallen in Zwolle. De side-events zullen geschikt zijn voor jong en oud en tevens uitdagend genoeg zijn voor de padelfans. Er liggen al ideëen klaar voor extra side-events, naast het aanbod wat er nu al ligt. Tickets voor de EY NK Padel gaan binnenkort in de verkoop, dus wees er snel bij!