'S werelds beste padel school: M3 academy in Madrid

Op bezoek bij de M3 Academy

Deze week is PadelCasa op bezoek bij de M3 academy in Madrid. Ook wel 's werelds beste padel school genoemd. Hier trainen de beste padellers ter wereld. Zo ook Juan Lebron & Ale Galan. Daarnaast hebben we ook veel nationale teams zien trainen zoals het team van Finland, Zweden, Portugal en zijn hier ook vaak Nederlandse toppers te vinden zoals Sten Richters, Bram Meijer, Menno Nolten & Giovanni Bos. 

Kan ook jij trainen bij de M3 academy en wat kost het? 

Ja zeker! Ook jij kunt trainen bij de M3 academy! En ook de kosten vallen ontzettend mee. Voor €80 per dag heb je al 2 training sessies van maar liefst 1,5 uur met hele goede professionele padel trainers. Afhankelijk van je niveau wordt je in een grote groep ingedeeld met gelijkwaardige padellers. De trainingen variëren van technische trainingen, fysieke trainingen in de gym tot leuke wedstrijdjes spelen tegen goede Spanjaarden of andere internationale spelers.

Gym M3 academy

 

Hoe is de sfeer bij de M3 Academy? 

De sfeer is goed. De mensen zijn ontzettend aardig en iedereen zegt je gedag. Zou je dit bijvoorbeeld een keer alleen willen doen? Dan is het echt goed te doen en leg je snel contacten met de trainers en eigenlijk alle mensen die daar werken. 

Ik zou dit wel graag willen doen, wat is mijn volgende stap? 

De M3 academy heeft sinds kort ook een engelse website! Je kunt makkelijk contact opnemen via hun website en / of een whatsapp berichtje sturen naar één van de nummer die te vinden zijn op hun contact pagina >>>  

  Padel-only & potjepadel.nl

Hier nog een leuke foto na de fysieke training met deze padel toppers:
Arwin Romeijn (padel-only.nl) 
Tymo Berger (Potjepadel.nl) 
Wilco Geenen (Nr. 17 van NL)