Sardegna open 2021

Het was een mooie week in Sardegna, waar de tweede editie van the World Padel Tour in Italië werd gehouden. Op het Zuid-Italiaanse eiland Cagliari streden de mannen en de vrouwen om de titel van de Sardegna Open 2021.


Bij de mannen kwam de grote verrassing in de kwartfinale waar ‘Paquito’ Navarro en Martín Di Nenno de nummer 1 en 2 van de ranglijst uit wisten te schakelen. Met 4-6 4-6 werd er gewonnen van Alejandro Galán en Juan Lebron. Uiteindelijk wisten ‘Paquito’ en Di Nenno het te schoppen tot de finale waar zij het op moesten nemen tegen de nummer 13 en 14 van de ranglijst, Alejandro Ruiz en Franco Stupaczuk. In deze finale wisten Ruiz en Stupaczuk hun eerste titel als duo te winnen door te winnen met 6-2 7-6.


Bij de vrouwen was er een bloedstollende finale tussen de nummers 1 en 2 (Paula Josemaría en Ariana Sánchez) en nummers 3 en 4 (Gemma Triay en Alejandra Salazar) De eerste set werd met een tiebreak gewonnen door Paula en Ariana, maar de tweede en derde set gingen vrij gemakkelijk naar Gemma en Alejandra. Door de winst van Gemma en Alejandra wordt de strijd om plek 1 weer een stuk spannender!


Na een geslaagde editie van de Sardegna open in Italië, gaan de spelers zich nu weer opmaken voor de Master in Barcelona die op ze staat te wachten.

Klik hier om de finale te kijken van de mannen >>>

Klik hier om de finale van de vrouwen te kijken >>>