Stupaczuk en Lima vormen een nieuw koppel op de World Padel Tour

Franco Stupaczuk en Pablo Lima zullen met onmiddellijke ingang een nieuw duo vormen op de World Padel Tour. Het Argentijnse talent en de Braziliaanse voormalige nummer één hebben elkaar gevonden in een nieuw partnerschap. Daarmee neemt ‘Stupa’ afscheid van zijn huidige partner Alejandro Ruiz en Lima van Maxi Sánchez, ook een voormalige nummer één.

Stupa en Ruiz waren het jaar 2021 goed geëindigd. Twee van de vijf finales werden omgezet in een winstpartij. Helaas voor hen konden ze het niveau niet doortrekken naar 2022. In Miami en Reus was de kwartfinale het eindstation, in Vigo en Alicante de halve finale. 

Lima ging ook in 2022 van start met Maxi Sánchez als partner. De mannen hebben allebei 71 overwinningen behaald, wat geen andere actief koppel nog gelukt is! De Zuid-Amerikaanse toppers deden aan vier evenementen mee, maar werden vier keer in de kwartfinale uitgeschakeld.

Sindskort is er met Stupa en Lima dus een nieuw duo geboren. Stupa staat op de achtste plek van de WPT-ranking, Lima staat op plek 12. Als duo komen zij nu binnen als het vijfde gerangschikte koppel. Lima is één van de succesvolste spelers aller tijden en Stupa is een groot talent. Een duo waar we dus nog heel veel plezier aan gaan beleven!