Top 5 padel merken 2022

Padel is één van de snelst groeiende sporten in de wereld. Deze groei zal de komende jaren alleen nog maar toenemen. Daardoor zal de vraag naar padel rackets en andere producten stijgen. We hebben de top 5 padel merken voor je op een rijtje gezet. Al deze merken kun je vinden op de webshop van PadelCasa. De cijfers komen van KW Finder. 

5. Bullpadel

Bullpadel is één van de bekendste padel merken. Dit komt doordat World Padel Tour spelers als Paquito Navarro, Martin di Nenno, Gemma Triay en vele anderen met de rackets van Bullpadel spelen. Desondanks is het merk niet erg in trek bij de fans. Maandelijks wordt er wereldwijd 1600 keer gezocht op ‘bullpadel racket’. Dit zou te kunnen maken hebben met het feit dat de rackets vaak prijziger zijn dan de concurrenten.

4. Wilson

Wilson is een bekend tennismerk, maar gek genoeg spelen er niet heel veel World Padel Tour spelers met Wilson. Toch heeft Fernando Belasteguín, nummer 12 op de huidige WPT-ranking, zijn eigen lijn en speelt hij wel met Wilson. Maandelijks wordt er wereldwijd 1700 keer gezocht op ‘wilson padel racket’. 

3. Babolat 

Nummer één van de wereld, Juan Lébron, speelt met een Babolat racket. Ook Babolat is bekend vanuit tennis. Het design van de rackets is erg strak en zijn er verschillende prijsklassen, zodat er voor iedereen wat tussen zit. Maandelijks wordt er wereldwijd 2300 keer gezocht op ‘babolat padel racket’.

2. Head

Net als Babolat wordt ook maandelijks 2300 keer gezocht op ‘head padel racket’. Head is ook een bekende naam in de tenniswereld. Het aanbod in padel is daarnaast erg ruim, waardoor het waarschijnlijk vaak bezocht wordt. Tevens spelen veel World Padel Tour spelers met Head. Enkele bekende namen zijn Ari Sánchez, Paula Josemaría, Sanyo Gutiérrez en Arthur Coello.

1. Adidas

Op nummer één als bekendste padel merk staat Adidas! Nummer één van de wereld, Ale Galan, speelt met een Adidas racket. Maandelijks wordt er wereldwijd 2700 keer gezocht op ‘adidas padel racket’. Toch knap, aangezien Adidas niet meteen geassocieerd wordt met tennis, wat de andere merken wel hebben. Naast Galán spelen ook wereldtoppers als Álex Ruiz en Martita Ortega met Adidas op de World Padel Tour.