Waarom Arthur Coello de Head Delta Pro aanbeveelt

Het seizoen 2022 is net onderweg, waardoor vele padel merken de nieuwe rackets recent hebben uitgebracht. Head is een bekend merk binnen de padelwereld en je ziet de rackets veel voorbij komen op de World Padel Tour. Zo ook de Head Delta Pro, die gebruikt wordt door Arthur Coello, de huidige nummer 15 van de World Padel Tour ranking.

De Delta lijn

De Head Delta Pro is onderdeel van de Delta lijn van Head. De Delta lijn zijn de diamantvormige rackets. Dit houdt in dat de vorm lijkt op die van een diamant en dat de balans en sweetspot hoog in het racket zitten. Je zult daarom veel power ervaren. Arthur Coello slaat hierdoor moeiteloos smashes op de World Padel Tour.

De Head Delta Pro

De Head Delta Pro is dus een diamantvormig racket. De sweetspot van dit racket is tevens iets vergroot, waardoor je deze power nog beter zult ervaren. Het racketblad is gemaakt van Carbon. Dit is duurzaam materiaal, waardoor het racket lang meegaat. Met zijn 375 gram is het wel een redelijk zwaar racket (de meeste rackets wegen tussen de 360 en 370 gram), maar hierdoor kun je wel de kracht meegeven die je wilt.

PadelCasa advies

Wij van PadelCasa adviseren dit racket aan de gevorderde en professionele padel spelers. Door het gewicht, de diamantvorm en vergrote sweetspot is dit hét power racket van Head voor het jaar 2022. De Head Delta Pro heeft tevens een mooi design. Ben je fan van Head en op zoek naar power? Dan is de Head Delta Pro echt iets voor jou!

Bestel hier de Head Delta Pro bij PadelCasa!