Wat doe je aan zweethanden?

Zweethanden kunnen er voor zorgen dat je grip van je handen vermindert. Hierdoor raak je de bal niet meer zoals je hem wilt raken en glipt je racket af en toe uit je handen. Dit zorgt ervoor dat je onnodig punten of zelfs wedstrijden verliest. Wat kan je hier dan tegen doen? 

Je kan ervoor kiezen om je grip vaker te vervangen. Als je te lang speelt met je grip is je grip minder in staat om het zweet van je handen op te vangen en te absorberen. Als je vaker je grip vervangt zul je merken dat je meer grip ervaart. Wel is het belangrijk dat je plakkerige of goed absorberende grips koopt. Speel je erg competitief dan is het niet gek om je grip 1x per week of 1x in de 2 weken te vervangen! 

Bekijk hier al onze gripjes >>> 

Een andere oplossing is het gebruiken van de nieuwe 4ON Total Grip Spray. Dit is een spray die je op je grip of handen spuit om meer grip te krijgen. Het verschil met andere soortgelijke oplossingen is dat je hier NIET onder de magnesium komt te zitten en dat je gripje veel langer meegaat. Hierdoor kan je langer genieten van je grip en toch de grip ervaren die je wilt hebben tijdens het spelen.