World Padel Tour Amsterdam Open vindt in advocatenkantoor Dentons eerste partner

Advocatenkantoor Dentons heeft zich voor drie jaar verbonden aan de World Padel Tour Amsterdam Open. Met deze samenwerking is Dentons de eerste officiële partner van de World Padel Tour Amsterdam Open. De World Padel Tour is dit jaar voor het eerst in Nederland en wordt van 26 september tot 2 oktober gehouden in Amsterdam.

De visies van beide partijen sluiten perfect op elkaar aan. Innovatie, ondernemerschap en lef om zaken anders aan te pakken zijn belangrijke waardes voor zowel Dentons als de World Padel Tour Amsterdam Open. Met name voor Dentons was deze samenwerking een logische combinatie.

Ook voor de World Padel Tour Amsterdam Open was het een uitgemaakte zaak. Padel is groeiende en dit is ook terug te vinden in de zakelijke markt. Zo worden er bijvoorbeeld regelmatig bedrijfstoernooien georganiseerd of worden er zakelijke relaties onderhouden op de padelbaan. Dentons en de organisatie van de World Padel Tour Amsterdam Open zullen er alles aan doen om de bezoekers een onvergetelijke ervaring aan te bieden!