WPT toernooi: Alicante open

World Padel Tour Alicante Open

Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt heb is de WPT weer in volle vaart bezig met het organiseren van toernooien. Vorige week was de finale Madrid open. Deze finale werd gespeeld door Ruiz & Stupa en Sanyo & Bela. Dit laatste paar trok aan het langste eind in de finale. Sanyo en Belasteguin hebben de finale van de Madrid open naar zich toe weten te trekken. 

Vanaf 18 April 2021 start de Alicante open. Dit toernooi heeft weer alle toppers in huis, dat wordt een groot spektakel! Zet 'm in je agenda en zorg ervoor dat je zo veel mogelijk wedstrijden kijkt als je kan. 

Bij het kijken van zulke wedstrijden zie je op het hoogste niveau wat ze doen en hier kan je uiteraard enorm veel van leren. Ben je beginner of speel je al een tijdje? Dat maakt in principe niet uit. Door te kijken naar de techniek van zulke spelers kan je enorm veel voorbeeld uit halen. Ook door te kijken naar de positie van zulke spelers en wanneer ze druk willen uitoefenen op hun tegenstanders is interessant om te zien. 

Kortom, het volgen van zo'n toernooi is leuk en vermakelijk, maar zeker ook leerzaam als je beter wilt worden in padel. Kijken dus!

World Padel Tour Alicante Open