Ziggo Sport gaat de World Padel Tour uitzenden!

Waar we afgelopen week al meldden dat ESPN de nieuwe wereldtour gaat uitzenden, kwam daar later deze week Ziggo Sport bij. Ziggo heeft komende drie jaar een contract getekend, waarbij het de internationale toernooien van de World Padel Tour gaat uitzenden. Het eerste toernooi dat te bewonderen is op Ziggo Sport is de Reus Costa Daurada Open in Spanje, die gehouden wordt van 11 tot en met 13 maart.

Marcel Beerthuizen aan het woord

Directeur van Ziggo Sport, Marcel Beerthuizen, spreekt van een uitstekende match. “De groei van padel over de hele wereld is ongekend en ook de opmars in Nederland is indrukwekkend. Padel is snel, spectaculair en heeft een hoog entertainment-gehalte. Tevens spreekt het een brede doelgroep aan. Het past perfect in het portfolio van Ziggo Sport en is een mooie toevoeging op ons aanbod van sport.”

Racketsporten Ziggo Sport

Ziggo heeft een breed scala aan racketsport. Zo worden het hele jaar door de grootste tennistoernooien uitgezonden. Denk hierbij aan Wimbledon, de ATP-toernooien, de Davis Cup en nog veel meer. Daarnaast kun je ook badmintontoernooien volgen op Ziggo Sport. Met het uitzenden van de World Padel Tour wordt padel toegevoegd aan het brede aanbod en stapt ook Ziggo Sport in op de groeiende hype genaamd padel.