Padel rackets: Garantievoorwaarden

We begrijpen hoe teleurstellend het kan zijn wanneer je padel racket stuk gaat. Het kan een bron van frustratie en stress zijn, vooral wanneer het padel racket waar je zo graag mee wilde spelen vroegtijdig stuk gaat. Wij zijn er om je te helpen! 

Bij het ontwerpen van onze garantievoorwaarden hebben we niet alleen gedacht aan het beschermen van onze producten, maar vooral aan jou, onze gewaardeerde klant. We willen dat je het gevoel hebt dat we naast je staan en je ondersteunen wanneer je het het meest nodig hebt.

We begrijpen dat je tijd en geld hebt geïnvesteerd in onze rackets, en we willen ervoor zorgen dat je er volop van kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over mogelijke problemen.

Onze garantievoorwaarden zijn ontworpen met jou in gedachten, met duidelijke en eerlijke bepalingen die je zullen helpen bij eventuele problemen. We willen dat je vol vertrouwen gebruik kunt maken van onze producten, wetende dat we achter je staan en er alles aan zullen doen om een oplossing te vinden.

Helaas is het wel zo dat wij ook te dealen hebben met de garantievoorwaarden van onze dealers / merken. Wij hebben ons ook aan die regels te houden.

De belangrijkste regel hierin is dat de merken, en daamee wij ook, niet garant zullen staan voor padel rackets die beschadigd raken of kapot gaan doordat mensen per ongeluk het glas, de netpaal, het hek en/of grond raken tijdens het spelen van padel. Om dit onderscheid te maken hebben de merken besloten dat alle scheuren in padel rackets waarvan de scheur aan de buitenkant (zie voorbeeld onderaan de pagina) van het racket is begonnen niet te vergoeden. 

Gelukkig vallen er ook veel dingen WEL onder de garantie: 

- Dop van de onderkant van het handvat zit los
- Verf brokkelt van het padel blad af
- Plastic van de nek van het racket is eruit gevallen. 
- Scheur in het midden van het blad door impact bal. 

Hieronder de voorbeelden:
 

Dit padel racket vergoeden we WEL

Bij dit padel racket kun je duidelijk zien dat er geen scheur aan de buitenkant zit. En dat scheur duidelijk is gekomen door de impact van de bal. 

Dit padel racket vergoeden we WEL 

Hier zie je duidelijk dat het verf van het racket afbrokkelt. Dit zien wij en de merken als een productie fout en daarmee heb je recht op een nieuw racket! 

Dit padel racket vergoeden we NIET

Hier is duidelijk te zien dat de scheur van buiten af is gekomen. En dit valt helaas niet onder de garantie.